1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Sistem zaključavanja


Sigurnost na visokom nivou.

CP Security sigurnosna piramida.

Koji sistem za zaključavanje je pogodan za Vaše zahteve? Prilikom odabira samog sistema koji ispunjava Vaše potrebe, odabir generalnog ključa predstavlja veliki izazov. Obično se razlike I prednosti pojavljuju u tehničkim karakteristikama samih proizvoda. Stoga je izbor odgovarajućeg poslovnog partnera ključ za dugoročnu saradnju. Bezbednosna rešenja i opšti/generalni ključevi su dugoročno, sigurno i promišljeno ulaganje, a dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu. Kako najbolje možemo da Vam pomognemo u vašoj odluci?

Možete se osloniti na preporuke CP Security-a, jer nam već veruju kompanije iz oblasti i širom sveta.

Naši sistemi nude najviši nivo bezbednosti, ali bezbednosni i organizacioni uslovi variraju prema potrebama različitih industrija i vrste gradnje. Zbog dugogodišnjeg iskustva CP Security-a je pravi izbor sistema za zaključavanje koji će zadovoljiti potrebe i zahteve Vašeg poslovanja.

CP Security sigurnosna piramida



Sigurnost za Vaše potrebe. CP Security je dizajnirao za lakši brži pregled sigurnosnu piramidu. Prikazuje Vam strukturu sigurnosnih sistema i kako se razlikuju jedni od drugih. Piramida sastoji iz četiri sigurnosna nivoa.

Premium plus: Najviši nivo sigurnosti omogućava visoko složene sisteme. Oni mogu stvoriti gotovo beskonačan broj kodava za ključeve. Razvijena je i maksimalna tehnološka zaštita od kopiranja ključeva.

Premium: Na ovom nivou su dostupni složeni sistemi generalnog ključa, kao I optimalna zaštita od kopiranja istog.


Napredni: Ovde je sistem generalnog ključa specijalno dizajniran za područja gde postoji potreba za većim funkcionisanjem sigurnosnih sistema. Zaštita od kopiranja je veoma efikasna.



Standardni: Baza piramide sadrži ključne sisteme bezbednosti, to je standard kog se CP Security u potpunosti pridržava. Kompleksnost generalnog ključa je prilagođena korisničkoj strukturi. Ključevi su zaštićeni od kopiranja I imaju tehnički, organizacioni sigiurnosni patent.



Osnovni: Osnovni system za zaključavanje je stopa unosa između sistema i obično se koristi za početne instalacije. Ovo je sistem koji zahteva najmanje troškova ali je samim tim stepen zaštite veoma nizak.



Što je viši nivo bezbednosti, to i standard kompleksnosti generalnog ključa mora biti veći. Bezbednosni nivo određuje koliko različitih grupnih i opštih ključeva, kao i njihovih mogućih kombinacija se mogu uneti u system.

Kod viših nivoa bezbednosti je bolja zaštita od kopiranja ključeva. Osnovni princip svih sistema obuhvata organizacionu zaštitu (bezbednosnu karticu), pravnu zaštitu (patentna zaštita) i tehničku zaštitu (zaštita od kopiranja, falsifikovanja i čitanja tastera).

Tehnička zaštita se popravlja sa svakom sistemu visokog bezbednosnog nivoa; kroz tehnološke zaštite koji sprečavaju kopiranje, falsifikovanje i čitanje tastera koristeći najsavremeniju tehnologiju.

Bezbednosne strukture CP Security-a su jednostavan način da vidite nivo tehničke zaštite, zaštitu kopiranja ključeva i kompleksnost sigurnosnih sistema.