1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Mehatronika


Današnjicu karakterišu brze promene i dinamičan razvoj u poslovnom okruženju. Poslovna područja se šire, veće su grupe zaposlenih, odeljenja se spajaju, sele u nove prostorije i zgrade i zato smo svesni da brzo i efikasno stvaranje kontrole pristupa više nije privilegija, već potreba. Nudimo sistem zaključavanja, za sve okolnosti, pružamo pouzdanu zaštitu sa mogućnošću širenja i integracija sistema sa mehaničkim sistemom brava. Modularne brave su fokusirane na fleksibilnost, sigurnost i laku dodelu prava pristupa pojedincima.

 Prednosti sistema mehaničkih brava

 • Pogodan i pouzdan bezbednosni sistem bez grešaka - u slučaju gubitka ulaznih medija.
 • Precizno promišljena elektronika kontroliše i omogućava sve, od jedne brave do sistema kontrole pristupa u celom objektu.
 • Pravo upisa može se dodeliti pojedincu ili grupi (vremenski ograničeno ili neograničeno).
 • Brzo i decentralizovano davanje trenutnih prava pristupa.
 • Dugoročni, paket koji poseduje opciju nadogradnje i kompatibilnosti sa drugim sistemima.
 • Brzo uspostavljanje sistema bez žica
 • Niski troškovi održavanja sistema.
 • Lako dodajte dodatnu opremu i proširite postojeći sistem brava.

Neograničena fleksibilnost
Zahvaljujući kombinaciji mehaničkih i elektronskih kontrola u jednom fajlu, ovaj fajl se koristi za čišćenje mehaničkih sistema i čiste se elektronski sistemi i komponente kombinovane iz dva sistema - jedan fajl za sve.

Jednostavna organizacija pristupa
Jednostavno rukovanje i programiranje omogućava fleksibilan i brz način organizovanja prava fajla u kontekstu sistema za zaključavanje prema stvarnim potrebama, ako je potrebno, od roka. Gubitak ključa ne predstavlja problema - elektronski fajl će biti eliminisan iz sistema.

Sećanje na događaje
Svaka vrata opremljena su elektronskom komponentom koja ima svoje "sećanje na događaje." Kasnije, možete da proverite istoriju svih pristupa, kao i neovlašćenog pristupa.

Jednostavna instalacija
Sistem je nezavisan od spoljašnjeg napajanja. Kablovi oko samih vrata su stoga nepotrebni.

Investiciona bezbednost
CP Security sistemi mehaničkih brava mogu se lako proširiti u elektronsku kontrolu pristupa. Kupac je tako uveren da može, ukoliko je potrebno, svoj postojeći sistem mehaničke brave uvek da nadogradi na mehanički sistem bez kablova i time poveća vrednost svojih investicija u oblasti organizacije i bezbednosti. CP Security nudi prijateljsko upravljanje, neograničen broj korisnika, podataka, fajlova, duplira vremenske funkcije i što je najvažnije ima veliku organizacionu bezbednost.

Xesar


CP Security prati korak sa najnovijim rešenjima iz oblasti bezbednosti i sistema zaključavanja. Mi smo licencirani partner austrijske kompanije Evva, jednog od vodećih evropskih proizvođača u oblasti mašinskih i Mechatronic sistema zaključavanja. Svaki sistem sadrži jedinstvenu patentiranu tehnologiju, proizvodi su kompatibilni jedni sa drugima, i omogućavaju najbolja individualna rešenja za različite potrebe zaključavanja.

mediji 
Xesar je rešenje koje omogućava pristup i identifikaciju korisnika kroz različite fajlove (kartice, priveske za ključeve za ključeve, ključevi, ...). Ona radi na osnovu slobodnog softvera i Key Credits šeme, koja je prilogođena broju korisnika, tako da je posebno pogodna za preduzeća, jer plaćate samo za ono što Vam zaista treba. Ona nudi četiri proizvoda: elektronski rolo, digitalni cilindar, elektronski štit i zid čitača, među kojima se nalaze rešenje za sve tipove vrata.

mediji 

Sistem zaključavanja Xesar nudi širok spektar proizvoda, aplikacija i savremenog je dizajna. Jednostavna instalacija, slobodan softver Xesar i unikatna Evva "KeyCredits" šema, koja je prilagođena broju korisnika, samo su neke od mnogih prednosti.

Prednosti Xesar sistema:

 • Niski troškovi za preduzeća
 • Raznovrstan asortiman proizvoda
 • Inovativni dizajn
 • Jednostavna i fleksibilna montaža na licu mesta
 • Kvalitet
 • Može se kombinovati sa sistemom mehaničkog zaključavanjamediji