1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ulazne komponente


Xesar nudi četiri proizvoda koji nalaze pravo rešenje za svaka vrata. Dizajn proizvoda u potpunosti zadovoljava različite zahteve u pogledu funkcionalnosti i dizajna.


KVAKA -Idealno rešenje za unutrašnju upotrebu
Kvaka Xesar je idealno i ekonomično rešenje za drvena, staklena, građevinska sobna vrata. širok spektar kvaka nudi idealno rešenje za sve potrebe i želje. Za sveobuhvatni izgled unutrašnjosti mogu da biraju između neelektrnoskih Xesar kvaka. Zbog jednostavne instalacije i kompatibilnosti, kvake su idealne za ugradnju u postejeća vrata. Digitalni cilinder
   
Cilindar -bezbednosni proizvod vanvremenskog dizajna za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.  

Xesar cilindar je bezbednosni proizvod dizajniran da zaključava vrata u unutrašnjim i spoljnim površinama. Cilindar je opremljen svim neophodnim bezbednosnim karakteristikama visokog kvaliteta kao i sigurnosnim pinom i zaštitu od bušenja. Slobodno rotirajući spoljni prekidač nudi sveobuhvatnu zaštitu od falsifikovanja.
Cilindar je jedinstveno modularno zasnovan, koji vam omogućava da podesite dužinu na licu mesta montaže i pojednostavljuje proces planiranja. Sposobnost da se jednostavno podesi dužina cilindra dolazi do izražaja posebno kada želite da ga instalirate na druga vrata. Većina mehaničkih delova EVVA je kompatibilna sa Xesar cilindrima.

Digitalni cilinder
   
Elektronski štit - najbolje rešenje za sveopštu upotrebu   
Elektronski štit Xesar je optimalno rešenje za sva vrata. Ona kombinuje prednosti sistema mehaničke i elektronske brave. Specijalnost Xesar elektronskog štita je njegov dizajn, dizajn sa čistim linijama i njegovo integrisano čitanje jedinice.
Xesar štit je pogodan za opštu upotrebu. Za drvena i metalna vrata, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, kao i za posebno dizajnirane (panika) brave. Pored toga, postoji širok spektar dodatne opreme koja može da upotpuni vizuelni efekat i ispuni druge zahteve. Zahvaljujući inovativnom i jednostavnom konceptu posebno je pogodan za korišćenje na protivpožarnim vratima.
Digitalni cilinder
   

Zidni čitač  - Jednostavan za upotrebu, optimalna sigurnost i impresivan dizajn

Xesar zidni čitač je svestran, može se koristiti u zatvorenim delovima stambenih zgrada, kao i spoljnim. U kombinaciji sa kontrolisanim zidnim čitačem sistem je pogodan za praćenje svih vrsta elektronskih brava i još mnogo toga. Ovaj sistem se može instalirati na klizna vrata, ograde, liftove i vrata sa elektronskim karakterima.
Xesar zidni čitač je kvalitetno dizajniran, napravljen od plemenitih materijala. Prednja strana je od stakla. Moguće je odabrati različite boje, oblike i takođe nudi izbor odgovarajućih ramova.
Digitalni cilinder